Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Υγιεινή Συνταγή για: Κολοκυθόσουπα (4 με 6 μερίδες)

 Υλικά:

  • 2 κιλά φρέσκια κολοκύθα σε κομμάτια
  • 2 μέτρια κίτρινα κρεμμύδια σε κομματάκια
  • ½ κ.γ. μπαχάρι
  • 1 κ.γ. βούτυρο

    Εκτέλεση:

  • Ζεστάνετε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
     
  • Σοτάρετε τα κρεμμύδια για περίπου 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν. 
     
  • Προσθέστε την κολοκύθα.
     
  • Προσθέστε νερό μέχρι να καλύψετε τη μισή κολοκύθα, σκεπάστε την κατσαρόλα και αφήστε να βράσει για 20 λεπτά.
     
  • Μόλις είναι έτοιμη, προσθέστε το μπαχάρι και πολτοποιήστε με ένα μπλέντερ χειρός.
     
  • Αν θέλετε, προσθέστε ½ κ.σ. κρέμα γάλακτος για κάθε μερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου