Υλικά:
- 2 κιλά φρέσκια κολοκύθα σε κομμάτια
- 2 μέτρια κίτρινα κρεμμύδια σε κομματάκια
- ½ κ.γ. μπαχάρι
- 1 κ.γ. βούτυροΕκτέλεση:
- Ζεστάνετε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
- Σοτάρετε τα κρεμμύδια για περίπου 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
- Προσθέστε την κολοκύθα.
- Προσθέστε νερό μέχρι να καλύψετε τη μισή κολοκύθα, σκεπάστε την κατσαρόλα και αφήστε να βράσει για 20 λεπτά.
- Μόλις είναι έτοιμη, προσθέστε το μπαχάρι και πολτοποιήστε με ένα μπλέντερ χειρός.
- Αν θέλετε, προσθέστε ½ κ.σ. κρέμα γάλακτος για κάθε μερίδα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου