Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Πώς να αποκτήσεις Kίνητρα και να αναλάβεις Δράση

Πολλοί άνθρωποι αγωνίζονται να βρουν το κίνητρο που χρειάζονται για να επιτύχουν τους στόχους τους, γιατί καταλήγουν να σπαταλάτε πολύ χρόνο και ενέργεια σε άλλα μέρη της διαδικασίας. Αν θέλετε να βρείτε πιο εύκολα κίνητρα για να κάνετε το «πρώτο βήμα», θα πρέπει να αυτοματοποιήσετε τα πρώτα στάδια της διαδικασίας.  

Προγραμματίστε τα κίνητρό σας

Η Sarah Peck είχε πεί, οτι «Πολλοί άνθρωποι δεν καταφέρνουν να ολοκληρώσουν την συγγραφή ενός βιβλίου γιατί πάντα έχουν στο μυαλό τους, τί μπορούν να γράψουν στο επόμενο βιβλίο." Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ισχύει το ίδιο πράγμα για την απόφαση να ξεκινήσουμε κάποια σωματική άσκηση, την έναρξη μιας επιχείρησης, για να δημιουργήσουμε τέχνη και γενικά να φτιάξουμε κάποιες συνήθειες.
  • Αν δεν έχετε συνηθίσει την προπόνηση ως κομμάτι της ημέρας σας, τότε κάθε μέρα θα ξυπνάτε με την σκέψη «ελπίζω να βρώ την όρεξη σήμερα για άσκηση..»  
  • Εάν η επιχείρησή σας δεν έχει ένα οργανωμένο σύστημα για το μάρκετινγκ, τότε θα πηγαίνετε κάθε μέρα στην δουλειά και θα άγχεστε (εκτός από όλα τα άλλα βάρη της δουλειάς)  να βρείτε έναν τρόπο για να προωθήσετε την επιχείρησή σας.
  • Εάν δεν έχετε μια προγραμματισμένη ώρα κάθε εβδομάδα για να καθίσετε και να γράψετε, τότε θα βρεθείτε στην θέση να λέτε στον εαυτό σας «Σήμερα πρέπει να βρείς τη δύναμη και την θέληση για να γράψεις.»
Ένα άρθρο στην εφημερίδα The Guardian.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου